Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vánoční agility závod Žamberk 9.1.2010

11. 1. 2010
Obrazek
Původně byl Vánoční agility závod, pořádaný na našem cvičáku, plánovaný, jako již řadu let, na druhý svátek vánoční, tj. 26.12.2009, ale počasí nám nepřálo a tak se šéf Ivan rozhodl jej přesunout na leden, až nasněží, aby to byl opravdu zimní závod.

V sobotu 9. ledna jsme se tedy nakonec sešli a sjeli v 9h ráno s dalšími šílenci na cvičáku. Meteorologové sice vydali varování před sněhovou kalamitou, která nakonec i byla, ale Žamberku se nějakým zázrakem vyhnula a tak si všichni zaběhali na sněhu, ale v jeho přiměřeném množství (kalamita dorazila až v neděli).

Závody se opravdu vydařily. Atmosféra byla fajn, vážně jako na vánoce, pohodička, klídek, žádný nervy, byly to přece závody jen pro zábavu, ne oficiální.

Obrazek
Za nás se zúčastnili Erika s Vildou a Mirek s Arčím. Vilimu výcviková pauza asi prospěla, neboť oba jumpingy zaběhl jen s jednou chybou a bylo z toho 2 krát třetí místo. Arčímu se nezdařil slalom ani v jednom běhu čistě, k tomu jednou minul kruh a tak na nějaké umístění zatím pomýšlet nemohli.

Poslední disciplínou byla soutěž družstev, kde jsme se Obrazekvšichni fajnově pobavili. Erika vytvořila družstvo spolu se Zuzkou a Nikolou, Mirek zase s Tomášem a Terezou. Úkolem družstva bylo překonat trať složenou ze slalomů kolem bočnic překážek a kruhu tak, že dva členové táhli upravené dětské sáňky a třetí "musher" stál vzadu. K tomu si táhnoucí "psi" museli pěkně poštěkávat ☺
Byly vidět nádherné výkony především u překážky kruh, kterou musel "musher" prolézt, nebo proskočit.
Eriky družstvo se umístilo na 3. místě a Mirkovo na 4. místě.
Obrazek
Fotek jsme naplácali spoustu, ale bohužel se nějak nepodařilo správně nastavit foťák, takže fotky jsou opravdu bídné :-(.

FOTOGALERIE