Jdi na obsah Jdi na menu
 


O pohár Fitmin - Žamberk 2007

5. 9. 2007
Obrazek
 Ve dnech 17. a 18.8. se uskutečnil na našem cvičišti VII. ročník závodu "O pohár Fitmin".   Já s Dennym a Erika s Vilim jsme tam samozřejmě nemohli chybět. Byl to blázinec, jako vždy, ale tentokrát ani tak ne při samotných závodech, jako před nimi. Jelikož už několik let dělá náš páníček výsledky, letos jsme si k tomu ještě přibrali sestavování nejdříve prezenčních listin a pak samozřejmě i startovních. Ze začátku to šlo, vlastně až do uzávěrky, ale pak...! Lidi se odhlašeli, přehlašeli,vyměňovali,  nejdřív jsme jich měli na jednoho rozhodčího mnoho, tak jsme zamluvili druhého, kterého jsme nakonec zase odřekli, protože se konečný stav ustálil na 99 týmech. Příští rok už se systém přihlašování změní, protože takhle se to nedá, bohužel se toto neděje jen na našich závodech, ale je to běžná praxe asi skoro všude.Teď už k našim výkonům. Obrazek
 Denny běhal standartně = průměrně, jen mě potěšil čistě zaběhnutou zkouškou, ale sklidili jsme 3,84 tr.b. za překročení času, Denny se zase pěkně loudal.
A náš Vili? V pátek to s ním ještě šlo, zkoušku doběhl na výborně a bylo z toho 6. místo, za to v sobotu! První se běhalo agility a pak zkoušky, na obojím byl opět jako "urvaný ze řetězu" a absolutně si dělal co chtěl, takže z toho byl 2x disk. Poslední se běžel jumping, jejich běh byl super, bez chybičky, až na ten třetí disk. Tentokrát ne vinou Viliho, ten šlapal jako hodinky, ale Erča! Suverénně navedla Viliho ze špatná strany do slalomu a přes to, že snad všichni diváci jsme na ni řvali, ať to jde znova, pokračovala dál. Doběhli šťastně do cíle a až my jsme ji zklamali, že to byl opět disk. Nesla to statečně, ale byla to obrovská škoda, neboť čas jsme si pro sebe zapsali a kdyby nebylo toho disku, skončili by na 1. místě, jumping byl totiž dělený na SA1, SA2 a SA3. Škoda.
Po závodech se cvičák téměř vyprázdnil a zůstali jsme tam jen my domácí a několik známých, aby jsme si večer oddechli a poseděli už v klidu. Přespali jsme taky tam a v neděli douklidili a odjeli domů.
 

Náhledy fotografií ze složky O pohár Fitmin - Žamberk 17.-18.8.2007