Jdi na obsah Jdi na menu
 


Písečná, Kozince, Dlouhoňovice - 7.3.2010

14. 3. 2010
Obrazek
Letošní zima je vážně až neuvěřitelně dlouhá a štědrá na sníh, což nám, s našimi malými psy, značně komplikuje život, tedy hlavně procházky. Kluci již jsou pěkně otrávení z věčného loudání po ulicích na vodítku a tak jen sníh přijatelně slezl, museli jsme vyrazit.

Za cíl našeho výletku jsme si vybrali oblíbené Kozince, poslali smsku Vítkom a Kovářom, že sraz je u nás v jednu, dko by měl zájem se přidat. Ozvali se Vítci. Trochu nestíhali, ale okolo čtvrt na dvě jsme již vyráželi směr Karlovice a přilehlé louky, aby se mohli pesani pořádně vybláznit navolno, než půjdeme po silnici a nepřehledným terénem, kde se bez vodítka s některými z nich jít fakt nedá.
Obrazek

Nemohli jsme s sebou nevzít náš nový foťáček, který je nutno řádně otestovat a naučit se s ním pracovat, aby se funkce náležitě využily :-) Kluci lítali, takže bylo i co fotit.

Z Karlovic vedla naše cesta přes Mostiska do Písečné a hurá vzhůru na Kozinec. Výhled do širokého, dalekého okolí byl nádherný. Lesními cestami naše partička došla poté do Dlouhoňovic a odtud zpátky do Žamberka. ObrazekSuper procházka. Kéž by nám již začalo počasí přát, neb Chřibský dogtrekking se nezadržitelně blíží a my se přihlásili na long :-x  :-o  :o) , tak aby jsme řádně potrénovali...

FOTOGALERIE NA RAJČETI