Jdi na obsah Jdi na menu
 


Listopadové výlety - Rokytnice, Kozince, Žamberská tlapka, Praha

8. 12. 2009
Obrazek
19. - 21.listopadu - Praha

Toto tedy nebyl moc výlet, ale již dlouho plánovaná návštěva části naší rodiny v Praze. Už jsme tam vážně museli, neb letos se nám nepodařilo tam zavítat dříve. Pesani si užívali pozornosti naší "babičky - krmičky", což se jim náramně líbilo, pobývat tam déle, měli bychom z nich solidní prasátka.☺
ObrazekChtěli jsme našim venkovským čtyřnohým kámošům ukázat alespoň Karlův most, ale bylo tam takovýho lidu, že by ty naše prcky nejspíš ušlapali a psi nejsou moc nadšenými návštěvníky historických památek, takže jsme to vzdali a šli až o most dál, i tak jsme se davů užili až nad hlavu ☺ Praha pro psy dle mého moc není.

Obrazek
15. listopadu - Kozince, Písečná
Po sobotním pochodu jsme nemohli jen tak propásnout další krásný den a tak jsme znovu vyrazili spolu s Vítkovými směr Dlouhoňovice, Kozince, Písečná a od Letohradu přes Karlovice domů.
Tentokrát jsme ani nebloudili ☺ Další z prímových výletů!

Obrazek
14. listopadu - Žamberská tlapka - pochod pořádaný místním útulkem pro psy
Po obědě jsme se nějak zdrželi, takže na místo startu - Psí útulek, jsme se přiřítili s mírným zpožděním, ale jak jsme brzy zjistili, nebyli jsme ani náhodou poslední.
Krásný podzimní slunečný den přilákal na start tohoto pochodu opravdu hodně pejskařů. Kdo neměl vlastního pejska, mohl si půjčit útulkového, takže nakonec téměř všechny kotce zely prázdnotou až na několik výjimek.
ObrazekTrasa vedla již známým směrem - okolo cvičáku, přes most, podél Orlice, kolem bývalé Mosilany, Betlémem do Helvíkovic a odtud to byl již jen kousek zpět na útulek.
Po cestě bylo několik stanovišť s plněním různých úkolů jak pro páníky, tak i jejich pejsky, jako proběhnutí tunelem, přivolání, házení balonku na terč, určování plemen dle obrázku a nakonec překonání kladiny.
V cíli každý obdržel upomínkovou medaili, odměnu pro pejska a mohl se zdarma občerstvit. Jako každý rok to bylo i letos moc fajn.

Obrazek
8. listopadu - Rokytnice v Orlických horách
Krásné, i když větrné počasí nás opět vylákalo na menší výlet a i tentokrát se k nám přidali Jarda s Jindřiškou a Šárka s Pavlem, samozřejmě nechyběli všichni naši i jejich pesani. Trasa vedla po stopách jarního mini - dogtrekkingu, který jsme pořádali na cvičáku.
Vyrazili jsme, jako tradičně, přes Albertin na Kněžství, dále do Kunvaldu, Rokytnice a pak již přes Kameničnou zpátky.
Domů jsme dorazili skoro za tmy řádně vyfoukaní.

Obrazek

1.listopadu - Letohrad, Šedivec

Tento výšlap už má vlastní článek.
 

Náhledy fotografií ze složky Listopadové výlety 2009