Jdi na obsah Jdi na menu
 


Letohrad, Šedivec,... 1.11.2009

4. 11. 2009

Tak jsme zase vyrazili... Je to nějak návykové ☺
Obrazek
Už ve středu, když byl svátek, mi psala Šárka, jestli někam nevyrazíme, když je to volno... Překvapila ☺, po nedělním výletu, kdy Kovaříci vypadali docela schváceně (jistě mi prominou ☺), bych takhle brzo jejich zájem o další kilometry po svých nečekala ☺ No, ve středu jsme nevyrazili, Mirek šel do práce a já občas taky musím doma něco pouklidit, když to o víkendu nestíhám ☺, ale napravili jsme to v neděli.

Vyrazili jsme až po obědě ve složení: my (Blanka, Mirek, Erika + Denny, Arči, Vili), Vítci (Jindřiška, Zuzka a se zpožděním nás cestou dohnal Jarda + Kim, Foky) a také Kovaříci (Šárka, Pavel + Princezna). Ráno bylo zamlžené, ale my měli počasí Obrazekobjednané a tak po 12h vysvitlo sluníčko. Naše trasa vedla nejprve přes Karlovice, kde se psi mohli na volno vyběhat a pak již směrem nad Písečnou, přes Pustiny do Letohradu. Prošli jsme městem a pokračovali letohradskou bažantnicí na Šedivec. Cestou jsme míjeli "Leknínové jezírko" - asi kdysi bylo, nyní to je větší zarostlá kaluž - škoda :-(.

Šedivec dostál svého jména, sluníčko zmizelo, nastoupila šedá mlha a vítr. Dali jsme si opravdu krátkou pauzičku, aby jsme se lehce občerstvili z vlastních zásob a mazali jsme dál. Nad Líšnicí jsme si to trochu zkrátili po louce a pak již odbočili nad Lukavici. Tady již pěkně fičelo, takže jsme všichni, těšíc se na teplíčko, přidali do kroku a do tmy jsme byli doma.

Ušli jsme asi 15km. FOTOGALERIE