Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trasování mini-dogtrekkingu Potštejn - 8.3.2008

17. 3. 2008
Obrazek
Sobota 8.3.
- další z letošních neobvykle teplých "zimních" dní.
Ráno jsme vyrazili na obvyklou procházku a cestou páníka napadlo, když je tak hezky, že by jsme mohli vyrazit prozkoumat trasu Potštejn - Žamberk, která se 1.5. stane trasou pro 1. Žamberecký mini-dogtrekking. Panička hned souhlasila a tak se po příchodu domů vrhli na internet a vyhledali nejbližší vlak do Potštejna. Moc času do odjezdu nezbývalo a tak fofrem skočili do auta, zajeli na nákup pro svačinky, doma vše naházeli do batohu a vyrazili jsme.
ObrazekNa nádraží nám tlamičky oplechovali náhubky, z čehož byl nejvíc zdrcen Vili. Naštěstí jsme nejeli dlouho. Na nádraží v Potštejně nám je hned sundali a velká panička s malou si na sebe navlékly fungl nové sedáky, které se rozhodly konečně otestovat. Nás připnuly vodítky k nim, myslely si, že je snad potáhnem, a vyrazili jsme.
Počasí nám přálo, nebyla ani zima, ani teplo, cesta byla příjemná, jen místy trochu víc bláta, ale žádná katastrofa. Jen ta vodítka!Obrazek Dělali jsme, jak jsme unavení, až mi to - Dennymu, panička uvěřila, ale jakmile nás pustily z vodítek, prozradili jsme se, že nás to na vodítku pouze nebaví, ale elánu máme dost.Pěkně jsme se prošli a proběhali a po tom, co jsme došli na cvičák, si Vili ještě zatrénoval agility. Mně panička nevzala, prý bych beztak shazoval dvakrát tolik než jindy a zavřela mě v klubovně. No, na gauči jsem až tak moc netrpěl ☺
Takže 1.května nás čeká trať dlouhá cca 16 km, která nám bez návštěvy Litického hradu, která je na mini-dogtrek plánovaná, trvala až na cvičák 3,5 h. Hlavně aby nám vyšlo počasí a sešlo se nás hodně kamarádů.

 

Náhledy fotografií ze složky Trasování Potštejn 8.3.2008